Prima Pagina > Conexiuni Franco Romane > Francofonia in cuvinte > Francofonia in cuvinte: Regulament

08-09-10
DECEMBRIE 2017

Francofonia in cuvinte: Regulament

Concurs epistolar
Editia Martie 2013

Regulament

CADRU GENERAL

Proiectul “Francofonia in cuvinte” este un concurs epistolar initiat si lansat prin Fundatia IKON în cadrul Programului “Conexiuni Franco-Romane”.

OBIECTIVE

- desfasurarea de activităţi extracurriculare
- multiplicarea competenţelor francofone, literare, artistice si grafice
- formarea si dezvoltarea personala
- creşterea gradului de implicare a elevilor şi a cadrelor didactice

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Activitatea se adresează şcolilor din judetul Galati si elevilor din clasele primare şi gimnaziale (III-VIII).

DESCRIERE si CRITERII:

Sarcina fiecarui participant este de a adresa Fundatiei IKON, pana la 20 Martie 2013 – Ziua Francofoniei, minim o scrisoare, maxim 3 scrisori in limba franceza, care să conţină naraţiuni, compuneri de creaţie proprie, jurnal, pe teme la alegere.

Fiecare scrisoare sa aiba o dimensiune de maxim 2000 cuvinte şi maxim două desene/elemente grafice care să fie corelate logic cu ceea ce se exprimă în text. Textul poate fi scris cu litere de mana sau se face formatarea textului: format A4 Portrait, font: Times New Roman, stil de redactare: Normal, Mărimea: 12.

Titlul scrisorii şi numele autorului, clasa, scoala, telefon (fix si/sau mobil), e-mail si adresa vor fi prezente pe ultima pagină a fiecarei scrisori.

ÎNSCRIEREA PARTICIPANŢILOR

Fundatia IKON va face inscrierea participantilor la momentul primirii Scrisorilor, care vor fi transmise în format electronic până la data de 20 Martie 2013 (ora 24:00), la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu mentiunea: Pentru Concursul epistolar “Francofonia in cuvinte”, dar si trimise prin posta pe adresa: Fundatia IKON, Galati, Oficiul postal Nr. 6, Tiglina 1, C.P.299, cu mentiunea: Pentru Concursul epistolar “Francofonia in cuvinte”.

EVALUAREA FINALA

Evaluarea scrisorilor inscrise în concurs va fi responsabilitatea Fundatiei IKON si va fi realizată în baza prezentului Regulament şi a criteriilor enunţate.

Scrisorile vor fi punctate doar dacă sunt atinse criteriile minime de realizare.

Rezultatele evaluarii vor fi comunicate în maximum 20 zile de la încheierea competiţiei.

Întrebări de clarificare privind desfăşurarea proiectului “Francofonia in cuvinte” pot fi transmise la adresa: